Skip to main content

Nova centralna AlfaLab laboratorija na novoj lokaciji u Banjaluci

Centralna Alfalab Laboratorija
Banja Luka – Malta
Mladena Stojanovića 26c

Radno vrijeme:
07 – 21h

Subota: 07.30 – 20h
Nedelja: 08 – 14h

Pozovite nas

Naša nova centralna AlfaLab laboratorija otvotila je svoja vrata svim našim pacijentima, na novoj lokaciju, u ulici Mladena Stojanovića 26c u Banjaluci.

Poslovnica se nalazi u naselju Malta, u ulici Mladena Stojanovića 26c koja ima ulogu centralne laboratorije u kojoj naši pacijenti mogu izvršiti preko 2.000 laboratorijskih analiza iz oblasti imunologije, biohemije, hematologije, mikrobiologije i patohistologije.

Nova, centralna laboratorija, kao i sve ostale AlfaLab laboratorije, opremljena je najsavremenijom laboratorijskom opremom i informacionim sistemom koji omogućava stvaranje baze podataka svih pacijenata.

Vaš Alfalab tim

Cilj svake laboratorijske analize je da se što prije isporuči tačan laboratorijski rezultat. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost.

Analiza krvi obično predstavlja prvi, a često i najvažniji korak u dijagnostici većine oboljenja. Upravo zbog toga brze i tačne dijagnoze vrlo često su ključan faktor uspješnog liječenja, pa je jako važno odabrati laboratoriju od povjerenja.

Sve naše AlfaLab laboratorije vrše širok spektar laboratorijskih pretraga. Visoka stručnost, brzina, kvalitet usluge i povoljne cijene usluga glavne su odlike naše laboratorije.

Podsjećamo, AlfaLab laboratorija osnovana je 2014. godine, a osnovala je naša dr Sanja Kalamanda Ivanjak, spec. medicinske biohemije. Laboratorija je svoja vrata otvorila na novoj lokaciji, u ulici Mladena Stojanovića 26c u Banjaluci, a pored ove trenutno imamo još sedam lokacija: Banja Luka – Centar, Borik, Lazarevo; Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Gradiška, Prijedor.

Radno vrijeme je radnim danima od 07 do 21h, subotom od 07:30 do 20h, nedeljom od 08 do 14h.

Kroz pružanje visokokvalitetnih usluga laboratorijskih ispitivanja, naše AlfaLab laboratorije su tu da doprinesu poboljšanju zdravlja građana. Cilj je zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih usluga.