O nama

Alfalab  >  O nama
O nama

Laboratorija iz oblasti biohemije ALFALAB osnovana je 2014 godine.Zapošljava specijalistu medicinske biohemije,dva inžinjera laboratorijske dijagnostike i jednog laboratorijskog tehničara.

Laboratorija ALFALAB u svom radu primenjuje principe dobre laboratorijske prakse. Stručni tim laboratorije prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primenjuje ih.

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata.

U laboratoriji ALFALAB možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblast mikrobiologije i patohistologije. Laboratorija obezbeđuje i usluge terenske službe, odnosno usluge uzimanja uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izveštaja u elektronskoj formi.Sprovodi se kontinuirana edukacija svih zaposlenih.Poštujući zahteve lekara i pacijenata kontinuirano se uvode novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu se sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme.

Standardizacija svih procedura rada, primena standardnih metoda, kvalitetna oprema koja se redovno održava i servisira, kvalitetni reagensi, referentni i kontrolni materijali, uz obezbeđenje zahtevanih uslova radne sredine, planiranje, preispitivanje, neprekidno stručno i tehnološko usavršavanje kao i primena strogo definisanih procedura za otkrivanje, definisanje i rešavanje odstupanja od njih jedini su način da se obezbede kvalitetni, brzi i korisni rezultati. a time i potvrdi neophodnost koordinisanog timskog delovanja kliničara i laboratorije za dobrobit pacijenata.

Mi smo tu zbog Vas

Sve laboratorijske analize na jednom mjestu

Misija

Pružamo korisnicima visoko kvalitetne usluge 
iz oblasti biohemije, hematologije, mikrobiologije i patohistologije.

Poštujemo principe dobre laboratorijske prakse
u cilju dobijanja pouzdanih rezultata.

Vizija

Dobijanje tačnog i pouzdanog rezultata angažovanjem stručnog kadra
 i korištenjem najsavremenije automatizovane tehnologije
 u cilju brze i pravovremene dijagnostike i preventivnog delovanja
u cilju očuvanja zdravlja korisnika.

Ciljevi

Jedan od najvažnijih ciljeva laboratorije “Alfalab” je osigurati zadovoljstvo korisnika usluga kvalitetom nalaza i dobrom profesionalnom praksom.

"Toliko je osoblje divno,da nemam adekvatnu riječ da Vas pohvalim."

- Milka, Facebook, 2016

"Divni 🙂 Veoma brzi i efikasni. Preporučujem svim roditeljima."

- Marija, Facebook, 2015